Palvelut

 • Ilmastointi­asennus

  Suunnittelemme ja asennamme laitteet juuri sinun kohteesi ja tarpeesi mukaisesti.

 • IV – Asennus ja eristys

  Ilmastointiasennukset Ilmastoinnin kokonaisurakat Ilmastointijärjestelmät ja kanavajärjestelmät Ilmastoinnin eristykset Ilmastointisuunnitelmat Ilman käsittelylaitteet Ilmastointikoneet

 • IV – mittaus ja säätö

  Kaikissa omissa urakoimissamme kohteissa teemme itse mittaus- ja säätötyön. Käytämme mittausmenetelmänä pääsääntöisesti paine-eromittausta, jolla saadaan luotettavin mittaustulos.

 • IV – puhdistus

  Pääsääntöisesti puhdistamme koneellisia ilmanvaihtojärjestelmiä. Käytössämme on nykyaikainen kattava kalusto mikä mahdollistaa hyvän lopputuloksen. Käytämme puhdistuksissa vain omaa henkilökuntaa, jolla saavutamme luotettavan lopputuloksen.

 • Ilmastointihuollot

  Ilmanvaihtopuhaltimien uusiminen Ilmanvaihtopuhaltimien huolto Vuosihuoltosopimukset Suodattimet sekä suodatinvaihdot Ilmanvaihtojärjestelmien videokuvaukset Laakerointityöt Tiiveyskokeet Sähkö- ja automatiotyöt Kylmälaitehuolto

 • Ilmastointikoneet

  Joustavat, moniin käyttökohteisiin, kuten kouluihin, sairaaloihin, toimistoihin, teollisuustiloihin, uimahalleihin ja asuintaloihin sopivat laitteistot, ja energiaa säästävät, tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin vastaavat ilmastointikoneet ovat parhaita ratkaisuja, pitkää käyttöikää ja matalia energiakuluja vaativiin julkiskohteisiin.

Yritys

Pitkä kokemus, vahva asiantuntijuus sekä jatkuvasti päivittyvä projektiosaaminen ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin eri kokoluokan hankkeisiin.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?